Onze eerste bus

Over ons

People On Wheels is in 2010 ontstaan doordat wij (vader en zoon de Gelder) het idee hadden om ons te richten op de verkoop van scootmobielen. Vandaar ook de naam People On Wheels.

Destijds hebben we 1 bestelbusje aangeschaft om de scootmobielen te kunnen vervoeren. Zeer kort daarna werden wij benaderd om deze bestelwagen te gebruiken als koeriersbus voor een grote opdrachtgever, die wij tot op heden nog tot onze klanten mogen rekenen. Deze opdrachtgever genereerde echter meer werk dan wij dachten, en al snel werd er opgeschaald naar 2 en 3 bussen. Hierdoor verdween het oorspronkelijke plan op de achtergrond en zijn wij ons gaan richten op het transport.

Na een half jaar begroetten wij destijds ook al ons eerste personeelslid. In de jaren die volgden zijn wij enorm gegroeid in het aantal voertuigen en personeelsleden, tot het bedrijf wat wij nu zijn. Dagelijks rijden er 20-25 voertuigen van ons door heel het land om onze klanten te bedienen. Marco de Gelder hierover: ”Ik ben enorm trots op het bedrijf wat mijn vader en ik in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, met de inzet van al ons personeel zijn wij geworden tot het bedrijf wat wij nu zijn.”

De allereerste nieuwe Ford Transit in Subcontractor uitvoering wordt geleverd aan People On Wheels door de mannen van Wensink Zwolle.

De allereerste nieuwe Ford Transit in Subcontractor uitvoering wordt geleverd aan People On Wheels door de mannen van Wensink Zwolle.

Duurzaamheid

Ook wat duurzaamheid betreft zijn wij als People On Wheels aan het investeren. Zo hebben wij kortgeleden de bestelling geplaatst voor onze 1e elektrische bestelwagen, welke eind 2022 zal worden geleverd.

Tevens bekijken wij de mogelijkheden voor het inzetten van andere transportmiddelen voor bijv. Bevoorrading van de binnensteden. Wij hebben hierover goede contacten met diverse leveranciers, waardoor wij verwachten dat wij ook hierin een goede partner voor u kunnen zijn.